Barbecue Gelderland huren

Barbecue Gelderland huren

In de zomer is er niets fijners dan met uw gezin, familie of vriendengroep heerlijk te barbecueën aan het einde van een zomerse namiddag. Maar wat nu als u geen barbecue heeft? Of als u een grote groep vrienden heeft uitgenodigd voor een feestje, maar u niet de hele avond zelf achter de barbecue wilt staan? Het hoeft allemaal geen probleem te zijn, als u een barbecue in Gelderland wilt huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen elke soort barbecue voor u verzorgen, of u nu een luxe arrangement wilt (inclusief kok) of als u simpelweg voor kleinschalige gelegenheid een barbecuetje nodig heeft en geen zin heeft om de inkopen te doen. Lees verder voor alle arrangementen waar u uit kunt kiezen.

Wat voor barbecue arrangementen bieden wij u

Zoals eerder gezegd, u heeft de keuze van een kleinschalige barbecue waarbij u zelf met uw gasten het vlees kunt bakken (u krijgt dus alleen een barbecue eventueel met vleespakket) tot een luxe barbecue aan huis waarbij wij alles voor u regelen. Dat houdt in dat wij zorgen dat er genoeg goed vlees is, de juiste sauzen gemaakt zijn en er genoeg bijgerechten (salades, stokbrood, garnituur etc.) zijn. Zo hoeft niemand honger te lijden.

Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor een professionele barbecue kok, zodat u verzekerd bent van heerlijk vlees. Uiteraard zijn er ook arrangementen hiertussen in beschikbaar. Zoekt u bijvoorbeeld een barbecue in Gelderland voor een groter gezelschap (50+ mensen) maar wil u het liefst zelf het vlees bakken? Dan kan dat natuurlijk ook. Het enige wat u dan aan ons hoeft te laten weten is met hoeveel volwassenen en kinderen u gaat barbecueën en of u eventueel nog extra barbecues nodig heeft.

Wilt u een barbecue in Gelderland huren?

De kans is groot dat als u dit leest u interesse heeft in het huren van een barbecue in Gelderland. Wij kunnen voor u ieder arrangement regelen, het enige wat u aan ons hoeft door te geven is:

 

  • Met hoeveel mensen u gaat barbecueën?
  • Of u extra barbecues nodig heeft
  • Welke vleespakket u wilt
  • Of u wilt dat een van onze barbecue koks het vlees perfect klaarmaakt

 

Bijkomend voordeel is dat wij de complete voorbereiding voor u kunnen verzorgen. U hoeft dus zelf geen tijd en moeite te verspillen aan inkopen, barbecue schoonmaak en andere zaken. Ook kunt u lekker thuis barbecueën. Als u een groot feest houdt, hoeft dat dus niet op locatie. Als u interesse heeft om een barbecue in Gelderland te huren, neem dan contact op met ons via barbecue@gelderland.nl of bel naar 06-12345678. En wij gaan direct aan de slag om ervoor te zorgen dat uw barbecue perfect geregeld wordt!


Reserveren

06-33 20 60 68

Reserveer

Online